0

Iskoristite šansu, postanite deo Termodom tima

S obzirom da konstantno razvijamo svoje poslovanje, obrazovani i talentovani ljudi su uvek dobrodošli u naš pobednički tim. Shvatajući činjenicu da su zaposleni najveca investicija bilo kog preduzeća, Termodom stalno teži usavršavanju i poboljšanju svog kadrovskog programa. Trudimo se da naši zaposleni budu u stalnoj prilici da uče i napreduju.

Termodom Vam nudi mogućnost razvoja profesionalne karijere, odlične uslove rada i obrazovne programe radi stalnog usavršavanja.

Ukoliko sebe smatrate motivisanom i ambicioznom osobom, koja je spremna za stalno korišcenje savremenih tehnologija u svakodnevnom radu, pozivamo Vas da se priključite našem timu.

Izuzetno dinamično okruženje pruža šansu za brzo napredovanje.

Ako želite da sticete znanja kroz praktičan rad, da se stalno usavršavate i proširujete granice svojih mogućnosti i svoga uspeha, proverite ovde da li vaša znanja i sposobnosti odgovaraju trenutno otvorenim radnim mestima u našoj firmi.

Putem On-Line prijave se svakog trenutka možete prijaviti za posao u Termodom-u, a vaša biografija ce direktno biti ukljucena u bazu podataka i stalno dostupna našoj službi za ljudske resurse.

Pogledajte aktuelne oglase.

PRIJAVAPrijavi se